Anne Ostyn

Specialiste in huidverzorging

Van jongs af aan was ik gefascineerd door de huid zo lang mogelijk gezond en jong te houden, het verouderingsproces van de huid te voorkomen. Na mijn secundaire studies aan het Stedelijk Technisch Instituut voor Schoonheidszorgen te Antwerpen ging ik werken in een schoonheidsinstituut. Na 4,5 jaar begon ik met mijn eigen zaak "Studio A" in het centrum van Antwerpen.

Geen enkele bijscholing was mij teveel. Zo volgde ik cursussen en internationale congressen van in Brussel, Frankrijk, Duitsland, Nederland tot in Hong Kong. Aan de V.U. Brussel volgde ik bijscholingen over cosmetische wetenschappen, huidveroudering, cellulitis, ingrediënten en cosmetische formules, toxicologie, zonnebanken en veiligheid, esthetische dermatologie- en chirurgie,...

Zelf gaf ik voordrachten en workshops over cosmetica, veroudering van de huid, hydrotherapie- wellness en make-up. In de wellnessbranche startte ik weekeinden naar het kuuroord in Mondorf Les Bains / Luxemburg. Daar begeleidde ik de klanten en organiseerde ik in samenwerking met een arts, dermatoloog of plastische chirurg een voordracht. Zo ben ik uitgegroeid en volg ik nog steeds alle laatste technieken van esthetische gelaatsbehandelingen, wetenschappelijke onderzoeken en inzichten.

Recent zocht ik de rust op in het Waasland, waar ik nu mijn zaak heb.

Ik volgde een opleiding voor Kanker Beauty Professional bij het Instituut For Professional Care en AZ Nikolaas in Sint Niklaas. In 2016 heb ik dit diploma met succes behaald.

Maar de vraag naar persoonlijke verzorging is groot. Hier wil ik bewijzen dat het van groot belang is de huid gezond en jong te houden. Met 37 jaar praktijkervaring, kennis en passie voor het vak tracht ik iedereen beter te informeren, deskundige huiddiagnoses te maken en specifieke behandelingen te geven. Een aangelegenheid dat nauw aan mijn hart ligt: Schoonheid.

Anne Ostyn Anne Ostyn
Schoonheidsspecialiste in huid-, hand- en voetverzorging, Kanker Beauty Professional (Mortsel °1960)